Az alábbi munkafolyamat egy komplett tervezés-kivitelezési szolgáltatást takar. Attól függően, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged, az annak megfelelő részfeladatokat végzem el számodra.

Igényfelmérés

Első alkalommal egy személyes konzultáció keretében találkozunk, ahol megismerjük egymást, meghallgatom igényeidet és elképzeléseidet. Ez alapján tudlak útba igazítani, hogy mely szolgáltatáscsomag a legmegfelelőbb számodra, és ez alapján tudok árajánlatot készíteni.

Lakás felmérése, felmérési alaprajz elkészítése

A pontos munkavégzés érdekében a lakás felmérésére szinte minden esetben sort kerítek, ez a lakás méretétől függően 2-3 órát vesz igénybe.

Tervezés és design koncepció

A felmérési alaprajz elkészülte után megkezdődhet a munka lényegi része. Elkészítem az igényeknek legoptimálisabban megfelelő alaprajzi variációkat, és ezzel párhuzamosan javaslatot teszek a stílus- és színvilágra is hangulati tervek formájában, valamint a berendezésre előzetes vázlattervek formájában. Személyes beszélgetés során átbeszéljük a lehetőségeket, és kiválasztjuk a leginkább tetsző megoldásokat.
Kiválasztjuk a betervezésre kerülő anyagokat, beleértve a bútorokat, lámpákat, burkolatokat, textileket.
A belsőépítészeti koncepció valamint a kiválasztott anyagok ismeretében kidolgozom a kivitelezéshez szükséges részletterveket (bontási és építési tervek, gépészeti tervek, elektromos kiállások terve, álmennyezeti terv, burkolati tervek, bútor és egyéb, egyedi megoldások tervei).

Megvalósítás

Amennyiben igényled, részt veszek a tervek megvalósításában akár néhány alkalmas egyeztetés akár teljes projekt menedzsent formájában. Ez esetben leveszem a válladról a kivitelezéssel, felújítással járó terheket. Helyetted egyeztetek a kivitelezőkkel, és a beépítésre kerülő anyagok beszerzését is intézem. Figyelem és ellenőrzöm, hogy az előre egyeztetett költségvetésen belül maradjunk, és minden eseményről, információról tájékoztatlak.